Home All Petua DIY Lihat Hasil DIY Ruang Simpan Tambahan Pada Pintu Kabinet Dapur, Guna Barang...

Lihat Hasil DIY Ruang Simpan Tambahan Pada Pintu Kabinet Dapur, Guna Barang RM2.10 Jer!

1541
1
Lihat Hasil DIY Ruang Simpan Tambahan Pada Pintu Kabinet Dapur, Guna Barang RM2.10 Jer!

Lihat Hasil DIY Ruang Simpan Tambahan Pada Pintu Kabinet Dapur, Guna Barang RM2.10 Jer! | Dapur merupakan antara bahagian penting dalam sesebuah rumah, ini kerana penyediaan makanan yang penuh rasa kasih sayang akan disediakan oleh orang tersayang anda.

Ruangan dalam dapur haruslah sentiasa kelihatan kemas untuk memudahkan anda mencapai barangan yang diperlukan dan paling utama bersih.

Oleh itu, kami ingin kongsikan perkongsian pengguna Facebook Zilly Ekieyda Full yang telah membuat DIY ruang simpan tambahan menggunakan barangan RM2.10 sahaja.

DIY Ruang Simpan DIY Ruang Simpan DIY Ruang Simpan

Pada awalnya, beliau membeli barang seperti tempat gantung barang tanpa tujuan di kedai RM2.10, tetapi mendapatkan idea untuk melekatkannya di pintu kabinet sebelah dalam setibanya di rumah.

Kreatif dan menjimatkan, beliau telah menampal tempat gantung di pintu kabinet dan menempatkan barang seperti makanan tin, span basuh pinggan, kain lap dan pelbagai lagi yang ringan.DIY Ruang Simpan DIY Ruang Simpan DIY Ruang Simpan DIY Ruang Simpan

Buat anda yang inginkan ruangan tambahan di dapur untuk kelihatan kemas, apa kata anda cuba idea kreatif oleh beliau. Semoga perkongsian ini membantu anda untuk DIY dapur anda. Selamat mencuba!

BACA JUGA: Cara DIY Dehumidifier Untuk Elak Almari Berkulat, Cukup Mudah. Lepas Ni Ibu-Ibu Tak Stres Lagi!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Amaran:
Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Please enter your comment!
Please enter your name here