Cara Mudah Cuci Bilik Air Tanpa Perlu Sental Guna Bahan Berharga RM2.10 Ni Jer. Jimat! - Petua Ibu

Cara Mudah Cuci Bilik Air Tanpa Perlu Sental Guna Bahan Berharga RM2.10 Ni Jer. Jimat!

Cara Mudah Cuci Bilik Air Tanpa Perlu Sental Guna Bahan Berharga RM2.10 Ni Jer. Jimat! | Ada pendapat mengatakan, kalau nak tahu sama ada penghuni rumah tu bersih atau tak, tengok bahagian bilik air atau tandasnya. Agak-agak betul tak?

Tak dinafikan bilik air dan tandas antara ruang yang wajib diberi perhatian. Apa tidaknya, di sini juga tempat pembiakan bakteria. Tidak hairanlah ada antara ibu-ibu yang mengeluh kepenatan apabila membersihkan tempat ini.

Apatah lagi, terpaksa menyental untuk memastikan tempat berkilat dan bersih. Sebenarnya ada cara yang boleh jimatkan tenaga dan masa ibu-ibu. Nak tahu caranya, jom baca perkongsian ini.

Cara Cuci Bilik Air Mudah Dan Jimat

cuci bilik air

Power giler pakai GANSO stain remover ni.. beli dekat kedai ECO haritu… 😂😂 Fyi, cuci bnyk kali tandas ni..tp msih kuning..lepas pakai ganso remover.. putih trus…. (rumah sewa..)

cuci bilik air

Puas hati den.. (saje nk share since smua org share product kedai eco dlm group ni) hehehe..

cuci bilik air

Nota penting sebelum nak guna untuk cuci bilik air:

  • AKAN PENING sbb bau chemical kuat…
  • Kene pakai MASK & GLOVE
  • JANGAN la setiap hari cuci tandas pakai ni… Seksa diri kang…
  • Tak nak pakai ni then jangan pakai k….
  • SIS pun first time pakai ni… Tu excited tunjuk keberkesanannye…. 😂

cuci bilik aircuci bilik air

Sumber:Alynn Ramli

You might also like

Leave A Reply

Amaran:
Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Your email address will not be published.