Home All Pengetahuan Am Hilangkan Kesan Minyak Degil Pada Tudung Guna Sabun Kedai RM2

Hilangkan Kesan Minyak Degil Pada Tudung Guna Sabun Kedai RM2

1242
0
tudung

Macam mana nak hilangkan kesan minyak yang lekat dekat tudung? Maklumlah, bila seharian dah pakai, pasti segala minyak solekan wajah akan lekat dekat tudung kita. Tapi, bila dah cuci degil pula kotoran minyak nak hilang walaupun dah berkali-kali cuci. Kena guna cara macam mana lagi?

TIP NAK HILANGKAN KESAN MINYAK PADA TUDUNG

Seperti biasa,diimport dari IG haha. Maaf kalau lebih banyak spend masa buat tutorial di IG story dari di Facebook. Dari semasa ke semasa hani akan import semua tutorial dari situ ke Facebook supaya lebih ramai dapat manfaat mana yang boleh (InsyaAllah haha).

Btw, Autocorrect buat lawak malam-malam ni. Taip sagat dia keluar sangat. Enough dgn hani punya bebelan, Silakan belek gambar satu-satu ya. Semoga bermanfaat.

tudung

tudung

tudung

Sabun ni tak mahal pun tau, boleh beli kat kedai eco

tudung

tudung

tudung

Sumber: Hani Mynis

LEAVE A REPLY

Amaran:
Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Please enter your comment!
Please enter your name here