Rahsia Perubatan Islam Untuk Yang Kerap Sakit Tapak Kaki Dan Terasa Menyucuk Pijak Lantai Sejuk

Kerap Sakit Tapak Kaki Dan Terasa Menyucuk Pijak Lantai Sejuk

Rahsia Perubatan Islam Untuk Yang Kerap Sakit Tapak Kaki Dan Terasa Menyucuk Pijak Lantai Sejuk | Tahukah anda bila anda bangun dari tidur bila di pijak kaki pada lantai yang sejuk jika anda terasa menyucuk2 di tapak kaki itu maknanya dalam badan anda banyak angin.Angin dalam badan anda itu angin tidak elok ..

Sesiapa yang mengalami masalah tersebut,Kerap sakit kepala,sakit belakang,sakit belikat ,lenguh tengkuk,Kerap sedawa,Kerap kembung perut..Jika angin Tak di buang dalam badan boleh mengakibatkan bisa seluruh sendi badan.Ada Masa jadi susah tidur malam..

Sebelum ini Saya Ada share Rendam kaki dalam ais.Sy share semula agar bermafaat pada mereka yang memerlukan.

tapak kaki

Tahukah anda amalan rendam kaki dgn air yg di campur dgn sedikit ais dapat melegakan ketegangan otot dan dapat mengelakkan Dari Gangguan Jin. Terapi rendam kaki dgn air yg dicampur sedikit ais bagi org yang sukar tidur malam baik jika di amalkan.

Bagi masalah sakit kepala,Bisa sakit badan,elok amalkan rendam kaki dgn Air yg dicampur ais ini. Sekiranya anda ada gangguan jin yg Kronik anda pasti sakit seperti menyucuk2 di tapak kaki yg di rendam. Itu tanda yg tubuh kita ada gangguan makhluk halus. Sekiranya di amalkan inshaaAllah izin Allah jin akan terhindar dari tubuh anda.

BACA JUGA: Selalu Sakit Tumit Kaki? Cuba Amalkan Petua Orang Lama Ni

Lagi baik jika di campurkan dgn daun bidara limau dan garam bukit dalam air berais itu. Kesan nya amat baik dalam tubuh badan kita. Cuba la ..

Sy setiap hari setiap pagi dan sebelum tidur pasti akan rendam tapak kaki dengan air ais. Amalkan sebelum rendam kaki baca:

Related Posts

kerap sakit tapak kaki, terasa tapak kaki mencucuk, kaki sakit pijak simen sejuk, sakit tapak kaki, tapak kaki sejuk, #Al_Fatihah7x

kerap sakit tapak kaki, terasa tapak kaki mencucuk, kaki sakit pijak simen sejuk, sakit tapak kaki, tapak kaki sejuk,
#AlI_khlas7x

kerap sakit tapak kaki, terasa tapak kaki mencucuk, kaki sakit pijak simen sejuk, sakit tapak kaki, tapak kaki sejuk, #Dan_selawat7x

Cuba la kesan nya amat memberangsangkan.InshaaAllah Izin Allah tapak kaki badan akan rasa ringan..

Kesan Gangguan makhluk halus.

  • Kaki Rasa Pijau bila di rendam kaki dalam Ais
  • Lenguh kebas pada kaki
  • Sakit mencucuk di kaki

Sekiranya anda ada kesan ini nasihat saya dapatkan rawatan islam berhampiran. Harus di ingat ini adalah Salah satu Alternatif dalam rawatan islam untuk sakit tapak kaki sebagai salah satu iktiar untuk merawat pesakit InshaaAllah izin Allah Sakit anda akan sembuh.Semua atas izin Allah.

Baik Juga anda amalkan Mandi Ais seperti yang Saya sendiri share artikel sebelum ini. Siapa yang Tak tahan Mandi ais boleh la Cara di atas. Moga bermafaat pada mereka yang memerlukan InshaaAllah Aamiin

Kredit : Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin

BACA JUGA: Kerap ‘Sakit Pinggang’ Tapi Tak Mahu Makan Ubat, Cuba Lakukan ‘4 Gerakan’ Ini

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

16 − 8 =