Masih Kekalkan Stuktur Lama, Rumah Peninggalan Orang Tua Diubah Moden & Cantik

Masih Kekalkan Stuktur Lama, Rumah Peninggalan Orang Tua Diubah Moden & Cantik | Memiliki sebuah kediaman yang cantik dan selesa adalah keinginan semua orang.

Apatah lagi melakukan sebuah transformasi terhadap teratak peninggalan orang tua yang diberi nafas baru adalah sesuatu yang luar biasa. Rumah pun cantik tapi masih ada nilai sentimental.

Perkongsian foto tranformasi rumah peninggalan ini diberi nafas baharu telah dimuatnaik oleh Yanie Syafiin. Harta yang bernilai ini sama sekali tidak dijual kepada orang lain, malahan, diubah menjadi kediaman yang sangat cantik.[expander_maker id=”1″ more=”TERUSKAN MEMBACA” less=”ARTIKEL LAIN”]

Masih kekalkan struktur asas rumah peninggalan

rumah peninggalan

Walaupun mengalami perubahan yang drastik dari dalaman ruang rumah, namun, wajah luar rumah masih mengekalkan struktur asal. Hanya berbeza adalah warna dinding rumah dan beberapa kawasan diubah suai untuk kegunaan lain seperti ruang garaj kereta.

Sebelum dan selepas

rumah peninggalan rumah peninggalan rumah peninggalan

Beginilah tranformasi baharu yang telah dilakukan. Kediaman ini diubah suai dengan memberi nafas moden. Dinding kayu juga telah digantikan dengan dinding batu. Hanya lantai masih dikekalkan lantai kayu seperti sedia ada.

Sumber: Yani Syafiin

[/expander_maker]

The following two tabs change content below.
You might also like
2 Comments
  1. […] BACA: Masih Kekalkan Stuktur Lama, Rumah Peninggalan Orang Tua Diubah Moden & Cantik […]

  2. […] BACA JUGA :: Masih Kekalkan Stuktur Lama, Rumah Peninggalan Orang Tua Diubah Moden & Cantik […]

Leave A Reply

Amaran:
Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Your email address will not be published.