Petua Untuk Dapatkan Zuriat Daripada Ustaz Hanafiah, Pasangan Boleh Sama-Sama Ikhtiar.

Petua Untuk Dapatkan Zuriat Daripada Ustaz Hanafiah, Pasangan Boleh Sama-Sama Ikhtiar. | Bila belum dikurniakan anak, perasaan sensitifnya dengan pertanyaan orang sekeliling tuhan saja yang tahu. Sebab yang bertanya itu takkan pernah tahu bagaimana susah payahnya kita berusaha nak dapatkan cahaya mata.

Jangan patah semangat, jangan rasa Allah tak sayang, sebabnya ujian zuriat ini memang hebat sekali. Malah menurut Ustaz Mohamed Hanafiah Abdul Malek, 43 nabi Zakaria dahulu pun pernah diuji ketiadaan anak.

“Isterinya mandul dan dia juga sudah tua, maka dia berdoa pada Allah agar dikurniakan cahaya mata.”

Ia juga ujian kesabaran. Tapi suami isteri kena juga berusaha. Yang usaha-usaha sebelum ini contoh bertemu doktor untuk konsultasi dan sebagainya boleh diteruskan. Tip yang Ustaz Hanafiah kongsikan ini adalah petua. Petua ini perlu diamalkan suami isteri, bersama-sama konsisten selama masih dalam usaha, masa yang ustaz tetapkan setahun.petua dapatkan anak, petua dapatkan zuriat, petua zuriat, petua nak anak, petua hamil, petua mengandung

BACA JUGA :: Saya Pernah Terfikir Tidak Akan Mempunyai Zuriat, Permaisuri Agong Berkongsi Saat Menyedihkan.

Beliau juga pernah kongsikan petua yang sama sebelum ini di televisyen. Dan Alhamdulillah ramai yang menghubunginya memberi maklumbalas positif.

Akui beliau ulama di Yaman berusia 52 tahun, dan pasangannya disahkan mandul. Dan akhirnya setelah bermacam usaha dilakukan, beliau dan isteri mencuba petua dan diamalkan. “Dengan izin Allah dapat anak.”

Petua Dapat Zuriat Daripada Ustaz Hanafiah

BACA JUGA: Pasangan Suami Isteri Boleh Cuba Tip Untuk Dapat Anak Dengan Memakan Buah Kurma Liat

Hari Pertama

  • 1 kilo kurma yang liat dan kering (elak yang lembik sebab takkan jadi)
  • 1 liter susu kambing (ambil yang fresh baru afdhal)

Caranya

  • Suami ambil 1 genggam dari 1 kilo kurma tadi.
  • Isteri pun ambil 1 genggam dari 1 kilo kurma tadi.
  • Buangkan biji, masukkan kurma-kurma tadi dalam blender.
  • Tuangkan 1 liter air susu kambing. Kisar.
  • Isteri minum separuh, suami minum separuh.
  • Habiskan dalam masa 1 hari

Hari Kedua Dan hari-hari Seterusnya

Pasangan Suami dan isteri makan 7 biji kurma yang kering dan liat (jangan yang lembik) setiap pagi. Selepas ambil kurma minum 1 gelas susu kambing setiap pagi. Kurma boleh dimakan sekali gus atau berselang asalkan dihabiskan untuk 1 hari.

Setiap Kali Cuba Petua Amalkan Bersama

Surah Maryam ayat 1 hingga 12

Petua untuk dapatkan zuriat ni hendaklah diamalkan dalam masa SETAHUN. “Selalunya 3/4 bulan dah ok.” Kata Ustaz Hanafiah dalam video ceramahnya.

https://www.facebook.com/sempoimediadotcom/videos/825006307660717/

“Mandul itu bukan tanda kita tak boleh dapat anak,” sambungnya. Kadangkala sesetengah wanita rahimnya diganggu oleh bangsa jin. Manakala kepantangan makhluk bernama jin ini adalah susu kambing.

InsyaAllah… berdoalah pada Allah semoga pasangan yang mengamalkan petua untuk dapatkan zuriat ini diberikan rezeki anak.

BACA JUGA :: 7 Manfaat Khatankan Bayi Lelaki Pada Hari Ke-7 Kelahirannya

You might also like
Leave A Reply
Amaran:
Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Your email address will not be published.