Home All Petua Doa Doa Untuk Halau Jin Makhluk Halus Atau Racun Ilmu Sihir Dari Badan

Doa Untuk Halau Jin Makhluk Halus Atau Racun Ilmu Sihir Dari Badan

1157
0

Meskipun kita berada di zaman teknologi tinggi dan moden namun jangan sesekali kita leka dengan ilmu sihir. Sifat manusia yang penuh dengan perasaan dengki dan kebencian boleh menjadi punca anda menjadi mangsa ilmu sihir.  Tidak kira sama ada ilmu tersebut datang dari bomoh tempatan atau luar negara ianya hanya bertujuan memburukkan keadaan mangsa tanpa mengambil kira dosa atau pahala.

Berikut adalah diantara surah-surah Al-Quran yang sungguh berkesan untuk mengeluarkan jin, benda-benda halus atau racun-racun perbuatan ilmu sihir atau santau dari badan manusia. Mengeluarkan benda-benda tersebut sangat sukar jika sudah bersarang dalam tubuh badan pesakit. Sebaik-baiknya jika baru terkena sihir, santau atau racun yang ditujukan cepat-cepatlah berubat.

  1. Surah Asy Syuaraa’ ayat 95 hingga 118.
  2. Surah Arrad ayat 30 hingga 34.
  3. Surah Fussilat ayat 25 hingga 44.
  4. Surah Furqaan ayat 61 hingga 77.
  5. Surah Al-Mukminun ayat 105 hingga 118.

Pilihlah mana-mana ayat-ayat diatas dan amalkan dan bacalah kepada ahli keluarga yang terkena santau, sihir seperti diberitahu. Jika nak baca kesemuanya sekali surah-surah tersebut sangat digalakkan.

Cara-caranya:

Sebelum memulakan bacaan:

  1. Istighfar 3x.
  2. Shalawat Nabi 10x.
  3. Al-Fatihah 1x.
  4. Ayatul Kursi 1x.

Sediakan air kosong, setiap kali habis membaca surah-surah berkenaan, maka ditiupkan kepada air tersebut. Pesakit dinasihatkan minum air bacaan setiap hari. Mandi dengan air yang telah dibacakan dan minum setiap hari sehingga kesan-kesan sihir atau santau sampai hilang. Jika rasa nak muntah cari kain putih dan tadah muntah tersebut dan lihat apakah jenis racun itu dan hanyutkan bisa dan racun tersebut dan dibuangkan dalam sungai. Jika ada makhluk halus yang mendiami dalam tubuh badan anda akan meninggalkan buat selamanya sekiranya diamalkan selama 7 hari amalan ini. Boleh dibaca dan ditiupkan pada ubun-ubun kepala pesakit bagi yang kena gangguan makhluk halus. InsyaAllah kerana sakit dan sembuh semuanya dengan izin-Nya.

1. SURAH ASY SYUARAA’: AYAT 95 hingga 118.


2. SURAH AR RA’D: AYAT 30 hingga 34.


3. Surah Fussilat: Ayat 25 hingga 44.


4. SURAH AL FURQAN: AYAT 61 hingga 77.


5. SURAH AL MUKMINUN: AYAT 105 hingga 118,

LEAVE A REPLY

Amaran:
Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Please enter your comment!
Please enter your name here