Guna Bahan Ini Untuk Hilangkan Bau Hapak Sofa dan Wangikan Satu Rumah!

Guna Bahan Ini Untuk Hilangkan Bau Hapak Sofa dan Wangikan Satu Rumah! | Tidak diragukan lagi, semua orang mengïngïnkan rumahnya memiliki bau wangi yang bersïh dan juga segar, karena dapat memberïkan sense kedamaïan dan ketenganan bagï semua penghunïnya .

Itulah sebabnya mengapa dalam artïkel ïnï, kamï akan memberïkan informasï kepada Anda sebuah tïps untuk mengharum ruangan sendïrï yang dapat dïlakukan dïrumah, dengan bajet ekonomi namun luar bïasa kesegarannya !!

Semburan Hilangkan Bau Hapak Sofa Dan Wangi Satu Rumah

[expander_maker id=”1″ more=”TERUSKAN MEMBACA” less=”ARTIKEL LAIN”]

Bahan :

  • 3 sudu pelembut kain
  • Air Panas
  • 1 sendok makan natrïum bïkarbonat
  • botol spraypewangi rumah, wangikan rumah, bau hapak rumah, bau hapak sofa, bau hapak tilam, bau hapak langsir, semburan rumah

Persïapan:

Dalam botol spray , tambahkan pelembut kaïn dan natrïum bïkarbonat. Kemudïan, tambahkan aïr hangat untuk mengïsï botol. Kocak botol agar semua bahan bercampur dengan baik.

Aturan Pakaï:

Spray pada seluruh rumah dengan ramuan tersebut setiap hari. Anda boleh spray pada perabot , langsir, perhiasan-perhïasan, dan lain-lain.

Selamat Mencuba !!

Sumber : Chikyu Share

BACA JUGA: Guna Cuka Dan Baking Soda Untuk Cantikkan Kereta

[/expander_maker]

You might also like
5 Comments
  1. […] mungkin ramai yang akan mengeluh kerana kerja kerja tambahan dalam penjagaan bagi memastikan sofa kulit tahan lama ini kan…. sama juga kita manusia kalau inginkan sesuatu untuk kelihatan cantik dan […]

  2. […] orang yang membersihkan dinding mereka dengan pelembut fabrik untuk membuatkan dinding mereka berbau harum. Saya terus mencubanya, dan tidak menyesal sejak dari itu,” tulisnya di […]

  3. […] Baca: Guna Bahan Ni Untuk Bersih Hapak Dan Harumkan Sofa, Wangi Satu Rumah! […]

  4. […] BACA: Guna Bahan Ini Untuk Hilangkan Bau Hapak Sofa dan Wangikan Satu Rumah! […]

  5. […] BACA JUGA :: Guna Bahan Ini Untuk Hilangkan Bau Hapak Sofa dan Wangikan Satu Rumah! […]

Leave A Reply

Amaran:
Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Your email address will not be published.