Anak Bertambah Tapi Berat Badan Maintain 45KG. Wanita Ini Kongsi Caranya

Bila anak lebih dari seorang badan mak-mak selalunya mulalah mengembang. Paling tak tahan bahagian perut, susah betul nak dikempiskan.

Dah diet pun kadang-kadang lemak tetap menonjol. Faham masalah mak-mak ini, Nurul Arija ini berkongsi petua yang diamalkan untuk pecahkan lemak bahagian perut dan kekalkan kelangsingannya.

Maintain 45kg uols! Amalan Nurul Arija cuma air jamu atau rebusan ini saja. Bagi yang nak mencuba, boleh ikut perkongsiannya.

Cara Nurul pecah lemak pada perut dan maintain 45kg

jaga badan selepas bersalin, kurus selepas bersalin, diet selepas bersalin, turun berat badan selepas bersalin, jaga berat badan semasa mengandung, berat badan selepas bersalin

Selain jamu Nurul amalkan air rebusan ni sangat elok untuk yang nak cairkan lemak tepu .

Bila anak makin bertambah ni Nurul lebih memilih untuk menjaga kesihatan dan dalaman bila badan dah terlampau banyak lemak energy pun sendu 

Ni Nurul nak share air rebusan untuk detoks cairkan lemak dengan senang. Sangat ajaib bagi yang nak menurunkan berat badan. Rasa dia sedap, tak pahit ada hawa hawa masam suwit .

Laff
Nurul Arija , Pinggang secekak

Bahan-bahan air rebusan:

  • Serai
  • Kulit kayu manis Ceylon
  • Halia
  • Bunga cengkih
  • Lemon
  • Madu

jaga badan selepas bersalin, kurus selepas bersalin, diet selepas bersalin, turun berat badan selepas bersalin, jaga berat badan semasa mengandung, berat badan selepas bersalinCara membuat:

  1. Masukkan air setengah periuk bersama semua bahan kecuali lemon dan madu.
  2. Biar hingga mendidih.
  3. Tuang dalam cawan, perah lemon dan masukkan sedikit madu
  4. Minum bila suam pada awal pagi.
  5. Lebihan air boleh di simpan dalam peti. Panaskan boleh mahu minum keesokkan hari.

jaga badan selepas bersalin, kurus selepas bersalin, diet selepas bersalin, turun berat badan selepas bersalin, jaga berat badan semasa mengandung, berat badan selepas bersalin

BACA JUGA: Minuman Campuran 4 Bahan! Buat Korang Rasa Kenyang Berpanjangan Dan Badan Rasa Fresh!

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. TQ

Komen Anda...

Add Comment