Home All Pengetahuan Am 30 Jenis Dan Nama Gelang Emas Yang Mungkin Cik Suami Belum Tahu

30 Jenis Dan Nama Gelang Emas Yang Mungkin Cik Suami Belum Tahu

2621
0
30 Jenis Dan Nama Gelang Emas Yang Mungkin Cik Suami Belum Tahu

30 Jenis Dan Nama Gelang Emas Yang Mungkin Cik Suami Belum Tahu | Boleh dikatakan hampir semua wanita yang menyukainya malah mereka lebih mengemarinya dari kepala hinggalah kaki.

Ya, mestilah emas. Emas boleh menimbulkan satu ‘aura’ yang mempesona setiap kali si memakai mengenakan emas tersebut pada tubuh mereka.

Bukan sahaja nilai yang tinggi malah reka bentuk juga memainkan peranan penting buat si pemakai. Oleh itu, setiap orang perlu mengenai reka bentuk emas dengan lebih dekat supaya nanti bila si isteri minta hadiah, ikut citarasa mereka.

BACA: Beli Barang Untuk Mak Ayah, Haram Ambil Balik Bila Mereka Meninggal

Sebagai pembeli, korang kena tahu reka bentuk gelang emas atau rantai tangan yang menjadi bualan para wanita di luar sana.

gelang emas gelang emas gelang emas gelang emas gelang emas

Dalam rumah tangga, suami mestilah kena tolak ansur dan belikan hadian seperti barang kemas sebagai ‘hadiah’ letih menjaga anak-anak. Ternyata, perempuan dan emas memang tidak dapat dipisahkan.

BACA: Untung Suami Hadiahkan Isteri EMAS Setiap Bulan, Ini Sebabnya!

Sumber: MyzJewelz

LEAVE A REPLY

Amaran:
Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Please enter your comment!
Please enter your name here